Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Villain en DV8 komen met een splinternieuwe act genaamd The Legacy. De MC’s hebben vaker het podium gedeeld, maar komen nu voor het eerst met een nieuwe show waarin je de fundering van hun repertoire zal gaan horen – speciaal voor de liefhebbers van hardstyle classics.

LEES OOK: Zó trapte REBiRTH het festivalseizoen eindelijk na 3 jaar weer af!

Als je het hebt over mc’s in hardstyle kun je niet om Villain & DV8 heen. De heren draaien al jaren mee in de top van de scene en werkten zo samen met de grootste artiesten. Zo schreven de heren lyrics voor tracks van Headhunterz, Showtek, D-Block & S-te-Fan, B-Front, Zatox, Zany en vele anderen.

Als vocalisten zijn Villain & DV8 dan ook verantwoordelijk voor een behoorlijk aantal grote platen. Denk maar eens aan ‘Sound Of Thunder’, ‘Nothing Else Matters’, ‘Shout Out’ en ‘Part Of The Hard’. En vergeet bovendien de iconische anthems voor Decibel, XXlerator en De Feestfabriek niet. Pareltjes die allemaal tot hun ‘Legacy’ behoren. De vertrouwde hosts gaan daarom samenwerken in de vorm van een nieuwe live dj-act: met hun klassiekers van vroeger. Scroll door de Instagram-post hieronder voor een kleine greep uit hun selectie!

Villain & DV8 present The Legacy

De eerste boeking is inmiddels al bevestigd: de première van ‘The Legacy’ vind zondag 29 mei plaats op de Relive-stage van Intents Festival. Ga voor meer informatie informatie naar de Instagram-pagina’s van Villain en DV8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hard News (@hardnewsnl)

Omslagfoto via Facebook-pagina Villain & DV8

Reageren