Hard News
Door Hard News

Het aanbod van Dance festivals in Nederland is nog nooit zo groot geweest. Het is voor organisaties van zowel grote als kleine festivals dit jaar een enorme uitdaging om Dance liefhebbend Nederland voor zich te winnen. De wildgroei zet onverminderd door waardoor het voor de festivalbezoeker niet overzichtelijker wordt.

Inzicht in de ervaringen van bezoekers is voor zowel organisaties als voor toekomstige bezoekers van groot belang. Festivalchart is het eerste onafhankelijke platform waar Dance liefhebbers over de hele wereld hun stem en beoordeling kunnen geven op ruim 200 Dance festivals en waar deze na afloop beoordeeld kunnen worden op 8 belangrijke kwaliteitselementen.

Top 5 Dance festivals van 2015

Samen met partysite Guestzone ging Festivalchart dit jaar op zoek naar het beste Dance festival van 2015. Festivals met de hoogste stemmen en beoordelingen maken ieder jaar kans op het winnen van diverse awards, waaronder de befaamde Festivalchart Award: de publieksprijs voor het beste Dance festival van Nederland. In 2014 ging Defqon.1 er met deze prijs vandoor en in 2013 was de award voor 7th Sunday.

Met meer dan 50.000 stemmen is ook dit jaar weer een top 5 naar voren gekomen van beste Dance festivals van het afgelopen jaar. Bekijk hieronder snel welke festivals de lijst hebben gehaald deze keer.

5. WiSH Outdoor
wish outdoor 2015

4. Harmony of Hardcore
hardmony of hardcore 2015

3. Defqon.1 Festival
defqon.1 festival 2015

2. City of Dance
city of dance festival 2015

1. Intents Festival
intents festival 2015

Kijk voor meer informatie op: http://www.festivalchart.nl/

Reageren