Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Het hoge woord is eruit: Warface krijgt zijn eigen solo-evenement in de AFAS Live. Op zaterdag 1 december zal deze beruchte locatie in het teken staan van Warface presents Live For This: “We are all in this together, WE ALL LIVE FOR THIS!”

Warface draait al enige tijd mee en heeft inmiddels verschillende albums op zijn naam staan. Na Art of War en The 9 Circles, die in 2014 en 2015 verschenen, bracht de raw hardstyle DJ vorig jaar ook nog eens The Remix Project en Live For This 2 uit. Ook is er een documentaire van Warface op YouTube te vinden, en draait hij regelmatig op feesten als Defqon.1, Dominator en Q-BASE. Dit jaar voegt de End of Line-artiest daar de bekroning van zijn carrière (tot nu toe) aan toe, met een eigen avond – in samenwerking met organisatie Art of Dance – in de Amsterdamse hoofdstad. “Do you live for this?”

Warface presents Live For This in de AFAS Live

Het solo-event van Warface zal op zaterdag 1 december gehouden worden in de AFAS Live. De kaartverkoop start op 15 september om 13:00 via de officiële website van het evenement: www.liveforthisevent.nl.

Omslagfoto via website Art of Dance

Reageren