Hard News
Door Hard News

Een tijdje geleden plaatsten Jon en Pontuz, beter bekend als Wasted Penguinz, een bericht op social media dat ze zojuist hun meest experimentele track ooit hadden gemaakt en dat ze hem helemaal geweldig vonden. Het is goed voor artiesten om te experimenteren in de studio, dit houdt ze namelijk fris en kan vaak leiden tot nieuwe ideeën. Maar nu waren we toch wel nieuwsgierig geworden naar deze track.

Gelukkig hoefden we niet lang te wachten, omdat de heren besloten om afgelopen vrijdag een livestream op YouTube op te zetten. Tijdens deze livestream lieten ze de fans kennis maken met het nieuwe experiment. Niet een korte teaser, nee ze besloten om de volledige track te laten horen. En dat is niet niks, aangezien de track meer dan 9(!) minuten lang is. Je kunt de track in onderstaande vide beluisteren vanaf 23 minuten.

“We really like it. It’s not often that you get goosebumps from your own tracks. Especially the second drop when everything comes together. We had so many melodies for this track, so Jon made one and Pontuz didn’t feel it and vice versa. In the end we made one together and it resulted in this great track.”

Wasted Penguinz staan bekend om hun euforische hardstyle waarbij de tracks vaak gaandeweg een verhaal vertellen. Zo is dat bij deze track ook. Meer dan 9 minuten lang nemen zij je mee op een reis door de euforische kant van hardstyle. Wanneer de track uitkomt is nog niet bekend, maar laten we hopen dat het te lang duurt.

[poll id=”14″]

Reageren