Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Gisterenavond werd er wederom een nieuwe Warface collab bekend gemaakt. Dit keer zit hij in de studio met het jonge talent Devin Wild. Dit zal dus wederom een collab worden waar twee verschillende stijlen met elkaar in aanraking zullen komen. Warface is natuurlijk een raw hardstyle DJ waar Devin Wild toch meer naar de euforische kant neigt, hoewel hij ook goed uit te voeten kan met de hardere kant van hardstyle.

Samenwerken met artiesten die andere stijlen volgen is tegenwoordig een normale zaak voor Warface. Onlangs zat hij al in de studio met de freestyle artiesten Mark With A K en Ruthless om te werken aan een collab. Nu is het dus de beurt aan de jonge Devin Wild om stijlen mee te combineren.

Warface-Devin-WildZoals hierboven al vermeld, Devin Wild is zeker niet bang om track te maken met raw hardstyle invloeden of om samen te werken met andere raw hardstyle DJ’s. De Scantraxx protegé heeft zo in het verleden al samengewerkt met de mannen van Sub Zero Project aan de trek ‘Meltdown’. De kans dat deze collab met Warface veel euforische invloeden zal hebben is dus zeer klein.

Komend weekend staat natuurlijk Defqon.1 Festival op het programma en beide artiesten zullen hier uiteraard aanwezig zijn. Warface in de BLUE en Devin Wild op de U.V. stage, beide op de zaterdag. Wellicht dat we hier voor het eerst deze collab te horen zullen krijgen.

Foto’s: Warface & Devin Wild

Reageren