Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Of je nou op een festival, in de kroeg, met je telefoon of op de radio naar muziek luistert, dan is de kans ontzettend groot dat je deze track wel eens voorbij hebt horen komen. Het is misschien wel dé populairste plaat ooit in de hardstyle en deze heeft inmiddels een bijzondere mijlpaal bereikt. We hebben het natuurlijk over ‘Lose My Mind’ van Brennan Heart & Wildstylez, het bekendste visitekaartje uit de hardere stijlen. En het lijkt erop dat hier binnenkort een vervolg op komt. “Down and out with dumb friends…”

LEES OOK: 3 uur lang Noisecontrollers tijdens XXlerator Spotlight

Gisteravond liet Wildstylez weten dat het iconische ‘Lose My Mind’ de 20 miljoen views op YouTube is gepasseerd en ook op Spotify slaat de teller hoog uit. Het hardstyle-nummer is hierop meer dan 15 miljoen keer gestreamd. Wildstylez heeft inmiddels laten weten dat het wel weer tijd is voor hem en Brennan Heart om samen achter de knoppen van de studio te schuiven. Na ‘Lies Or Truth’ lijkt het erop dat we ons kunnen opgaan maken voor een nieuwe Wildstylez & Brennan Heart collab. Wildstylez: “I guess it’s time for a follow up…”

Wildstylez heeft plannen om vervolg op ‘Lose My Mind’ te maken met Brennan Heart

Aardig om te vermelden is dat de eerder genoemde views op YouTube enkel alleen van het YouTube-kanaal van Wildstylez afkomen. Met het aantal dat de teller op het account van Brennan Heart aangeeft – die de videoclip ook heeft geplaatst – komen hier nog eens 10 miljoen bij. Op Spotify zal de hoeveelheid streams ook uitslaan, aangezien hier eveneens meerdere versies die in de miljoenen oplopen beschikbaar zijn.

Omslagfoto via Facebook-pagina Wildstylez / Rossumedia

Reageren