Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Steeds meer organisaties breiden uit naar het buitenland. Waar WiSH Outdoor het afgelopen jaar al haar intocht maakte in Mexico met een succesvolle eerste editie, zal ze dit jaar ook neerstrijken in Italië. Hierdoor zal WiSH Outdoor maar liefst 3x per jaar plaatsvinden.

De succesformule van WiSH Outdoor kon ook niet veel langer ‘verborgen’ blijven in ons koude kikkerlandje, want het festival is de afgelopen jaren telkens weer stijf uitverkocht geweest. Vandaag kwam de organisatie dan ook met de volgende aankondiging.

“Ciao Italia! We are proud to introduce our third home. We will take you on a brand new adventure in beautiful Florence, Italy! WiSH Outdoor Italy – 10th of September 2016. A new adventure awaits..”


De aankondiging ging gepaard met een announcement trailer en het bekendmaken van de datum. Op 10 september hoeven de fanatieke Italianen dus niet meer met hun hele hebben en houwen deze kant op te komen, maar kunnen ze eindelijk genieten van een hoogstaand festival in eigen land. Meer informatie is er nog niet bekend, houd dus onze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Reageren