Hard News
Door Hard News

Sinds 2013 heeft WiSH Outdoor naast de gebruikelijke zaterdag en zondag, ook een extra festivaldag op vrijdagavond. Volgens de organisatie is dit de ideale manier om het weekend te beginnen. Maar voorgaande jaren was dit slechts een enkele stage waar voornamelijk house werd gedraaid. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar als je een die-hard Hardstyle fan bent, wil je natuurlijk meteen kunnen knallen als je het hele weekend gaat.

Dat vond de organisatie ook en daarom hebben ze besloten om een gloednieuwe Hardstyle area toe te voegen op vrijdag 1 juli. Voor het eerst kun je dus op de vrijdag van WiSH Outdoor ook genieten van de beste Hardstyle. De line-up is dan ook niet mis. Niemand minder dan Frontliner, Radical Redemption, Atmofears, Audiotricz en NSCLT zullen het weekend aftrappen. Al dat geweld zal begeleid worden door de stem van MC DV8.

wish outdoor 2016 vrijdagDe kaartverkoop van WiSH Outdoor begint op dinsdag 1 maart om 20:00. Zorg dat je er op tijd bij bent. Kijk voor meer informatie op de website: wishoutdoor.nl 

Reageren