Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

“Opgepast, daar gaan we!” Zojuist heeft Q-dance bekendgemaakt dat het oer-Hollandse hardstyle feest wederom terugkeert naar ons kikkerland. Tijd om X-Qlusive Holland in je party-agenda te zetten!

LEES OOK: Geen greintje fatsoen op X-Qlusive Holland XXL

Met de dresscode ‘Hollands Glorie’ zal de Ziggo Dome in september weer gevuld worden met duizenden hardstyle- en Holland liefhebbers. De vorige edities van het feest vonden plaats in 2009, 2013, 2015, 2016 en 2018; het was dus even afwachten, maar liefhebbers van het evenement mogen ook dit jaar weer hun hart ophalen. Hoewel de line-up nog niet bekend is, geeft Q-dance aan dat de komende weken gehint gaat worden naar de namen die dit jaar te zien zijn:

“X-Qlusive Holland draait om de de absurde mix van de grootste hardstyle DJ’s en Nederlandse artiesten. Daarom trekken we ook dit jaar weer een blik bekende gezichten uit de Lage Landen open om het feestje compleet te maken. Van Frans Duijts en Wolter Kroes tot Lange Frans en Willie Wartaal: allemaal hebben ze de X-Qlusive Holland vuurdoop gehad. Wie maken dit jaar hun opwachting? De komende weken onthullen we al een tipje van de sluier, dus hou de Q-dance socials in de gaten.”

“Zoals oma vroeger altijd zei: gezelligheid kent geen spijt”

X-Qlusive Holland zal 28 september 2019 plaatsvinden in de Ziggo Dome. Je kunt je nu tot en met 3 juli pre-registeren voor tickets via de officiële website. Let op: het is algemeen bekend dat de kaarten voor X-Qlusive Holland snel de deur uit vliegen, dus als je aanwezig wil zijn is het aan te raden gebruik te maken van deze pre-registratie.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance 

Reageren