Berend van Beers
Door Berend van Beers

Zatox, de eigenaar van het Italiaanse label Unite Records en een van de grootste namen in de hardstyle scene, verraste zijn publiek afgelopen weekend tijdens Defqon.1. Hij draaide namelijk een van zijn nieuwe platen ‘Sunlight’, die toch wel een andere draai had dan het gross van zijn releases.

Niet alleen was de plaat anders dan verwacht, ook staat deze vast om uitgebracht te worden op het label Mainstage Music, waar het house duo W&W eigenaar van is. Gerardo (Zatox) vond het een goed initiatief om zijn muziek een bredere kant te geven, door het op een ander label uit te brengen. Naast deze track zal hij waarschijnlijk zijn remix van ‘W&W & Armin van Buuren – If It Ain’t Dutch’ ook op dit label uitbrengen.

Het is echter niet de eerste keer dat een hardstyle artiest betrokken was met het label. Noisecontrollers heeft er bijvoorbeeld de track ‘Only You’ uitgebracht, die zijn herkenbare sounds mengde met verschillende andere elementen.

Gerardo kondigde recent ook aan dat hij druk aan het werken was aan zijn nieuwe album! Na het horen van ‘Sunlight’ zijn we erg benieuwd wat voor diverse tracks er op het album gaan verschijnen! Info over onder andere de titel en release date zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

Reageren