Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Het label van de Italiaanse zwaargewicht lag al een tijdje stil. De laatste release stamt alweer uit 2016, een hele tijd terug dus. Daar komt binnenkort verandering in als we het Instagram-story bericht van Unite mogen geloven: daar is hun logo namelijk te zien met de tekst “We are back”. Ook Zatox plaatste een bericht met het logo en de hashtag #uniteisback.

Het label, dat Italiaans zwaargewicht Zatox aan het roer had staan, leek doodgebloed te zijn. Zatox had eerder al een label, Italian Hardstyle, dat op een zelfde manier uit de schijnwerpers verdween. Beide labels focusten zich op de namen uit het laars van Europa. Bij Unite stonden grote namen als Kronos, The R3belz en Typhoon vaak in de lijst van releasen, samen met kleinere namen als Raxtor en Drone. Niet alleen Italiaanse namen, maar ook de heren van Wasted Penguinz hebben het label gesierd. Het hoofd achter het label bracht zijn platen de laatste tijd uit bij Dirty Workz.

Het label van Zatox, Unite, gaat weer aan de gang

Het lijkt er dus op dat Zatox weer als labelhoofd aan de gang gaat. Hoewel Gearbox al veel Italiaanse namen de scene heeft ingekregen, is er altijd ruimte voor meer internationale gezichten in de scene.

Follow @uniterecordsofficial !!! #uniteisback #hardstyle #zatox

Een bericht gedeeld door djzatox (@djzatox) op

Omslagfoto via Facebook-pagina Unite Records

Reageren