Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zaterdag 9 december is de datum in jouw agenda die dikgedrukt en omcirkelt moet staan. Zwembad de Stok te Roosendaal wordt het toneel van een tropisch hardstylefestijn. Stampen in het water, hoe vaak heb je dat al meegemaakt? Zo uniek dat jij niet weet wat je te wachten staat. Dit zijn de 10 redenen waarom jij Aqua Bass – The Hardstyle Poolparty niet mag missen!

1. Vernieuwing in jouw hardstyle agenda

99% zeker dat jij nog nooit een hardstyle poolparty hebt meegemaakt. Tijd voor verandering! Een indoor evenement zoals je nog nooit hebt gezien, namelijk in een zwembad. Laat je stampschoenen thuis en maak je borst maar nat voor Aqua Bass!

Poolparty Productions organiseerde de Sam Feldt Poolparty tijdens ADE 2017

2. Maak je klaar voor de dolle duikavond

Vroeger toen je nog klein was werd je al helemaal wild van het discozwemmen in het plaatselijke zwembad. Met je beste matties en vriendinnen stond jij als stoere tiener in je beste badkleding te dansen en kreeg je van papa & mama nét genoeg geld voor een colaatje en een Snicker. Nou, we kunnen je vertellen dat Aqua Bass discozwemmen is voor gevorderden.

3. Je avond valt compleet in het water

Hoe bont je het ook maakt, je zal gegarandeerd nat worden op deze avond. De organisatie laat zelfs weten dat er aan het einde van de avond geen water meer in het zwembad mag zitten. Lekker kopje onder en helemaal naar de haaien – de opgeblazen haaien dan.

4. De artiesten vormen voor één avond de cast van Baywatch

Met zulke lifeguards heb je een garantie voor een goed feestje. Onder andere Digital Punk, Ruthless, Endymion en Dr Phunk staan op de programmering en zij nemen een taak als badmeesters uiterst serieus. De perfecte samenhang in de line-up zorgt voor een spetterende avond.

5. Eindelijk een reden om écht je kleren uit te trekken

Waarschijnlijk zal je ze zelf ook kennen of ben je er misschien zelf één: die feestgangers waarvan je afvraagt waarom ze überhaupt een t-shirt meenemen naar een feest als ze die toch niet aan doen… Maar dat maakt tijdens een poolparty helemaal niks uit, je mag nu dus eindelijk halfnaakt rondlopen! Laat maar zien waarvoor je in de sportschool hebt gezeten.

6. “Heb jij het ook zó warm!?”

Op andere evenementen is het soms zo warm dat de dansvloer aanvoelt als de binnenkant van de magnetron. Wat je ook doet (vandaar dat sommigen natuurlijk de shirtjes uittrekken), het lijkt alleen nog maar heter te worden. Het liefst zou je wel een frisse duik willen nemen… Gelukkig kun je op Aqua Bass lekker afkoelen en  kopje onder gaan tot je een ons weegt. Tropische temperaturen gecombineert met heerlijke verkoeling!

7. Nou heb je écht iets om op te trommelen

Een potje hakken in het zwembad zal een grote uitdaging zijn, maar de handjes kunnen natuurlijk wel nog omhoog. Maar in plaats dat je op de maat van de beat in de lucht staat te slaan, is er nu een heel zwembad beschikbaar als drumstel. Laat je denkbeeldige drumsticks maar thuis deze avond. Spetter spetter spater, lekker in het water!


8. “Weet je wat ik wil…”

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar de wildste dieren drijven rond in Zwembad De Stok. Het zijn er zó veel dat de gemiddelde dierentuin er jaloers op zou zijn. Ze zijn dan weliswaar in opblaasbare vorm, maar hé: wie heeft er nou vrienden nodig als je een opgeblazen flamingo hebt..?

9. Je hebt nog nooit zo chill pauze kunnen nemen

Laten we eerlijk zijn: we kunnen niet continu blijven pieken op een feestje en af en toe is het belangrijk dat je even je rust pakt. Waar je normaal gesproken ergens op de grond van een gang bij een feestje zit te lamballen, kun je er nu gewoon een luchtbedje bij pakken en lekker dobberen. Badderen in het water met een drankje in je hand. Hoe relaxed is dat?

10. Aquarobics was nog nooit zo leuk

Dat dit nog niet vaker gedaan wordt, kunnen we eigenlijk een wonder noemen. Hardstyle is perfecte muziek voor een fijn lesje aquajoggen en dus is een mooie gelegenheid om het maar eens te proberen. Mocht het bevallen, dan kun je het nog altijd voorstellen bij de plaatselijke aquarobics club.

Unieke locatie, opblaasdieren, dikke line-up, een dikke show, heerlijke verkoeling en dat alles terwijl je stampt in het water. Dit zijn de 10 redenen waarom jij de Hardstyle Poolparty niet mag missen, want dit feest moet je hebben meegemaakt! Tickets voor Aqua Bass zijn hier nog verkrijgbaar, maar de verkoop gaat snel. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus zorg ervoor dat je op tijd bent en hengel jouw tickets binnen!  

Follow Aqua Bass on Facebook:

Volg ze hier op Facebook en meld je meteen aan voor het Facebook-event.

Reageren