Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Op 26 december keert We Are Hardstyle terug om met jou de kerst af te sluiten met een klapper. Dit jaar zal de Rusheuvel in Oss weer vol lopen voor alweer de zesde editie van het evenement Wij hebben 10 redenen op een rijtje gezet waarom jij niet op de bank mag blijven hangen op tweede kerstdag en hier zeker bij moet zijn.

1. Wederom een geweldige line-up

De organisatie krijgt het elk jaar weer voor elkaar om de beste raw hardstyle-artiesten op het feest te krijgen. Delete, Rooler, Rebelion, Malice, E-Force, D-sturb, Warface, Act of Rage, Radical Redemption en Agressive Act zijn een aantal namen die de line-up van We Are Hardstyle zo goed maken. Het gaat ook nog harder, want Angerfist en Partyraiser maken ook deel uit van het feest.

2. De hardste battles

We Are Hardstyle onderscheidt zich ten opzichte van veel andere evenementen. Dat komt, omdat bijna geen enkele artiest alleen draait. Voor deze editie zijn weer de sterkste combinaties gemaakt voor de hardste battles. De volgende battles zullen plaatsvinden:

Delete Vs Rooler
Rebelion Vs Malice
Warface Vs Act Of Rage
Bass Chaserz Vs Rejecta
Angerfist Vs Partyraiser
Digital Punk Vs Adaro
D-Sturb Vs E-Force
Thyron Vs Luminite

3. Delete Vs Rooler

Deze battle is een primeur, want de Australiër en de Italiaan stonden nog nooit samen achter de draaitafel. Delete heeft onlangs zijn album ‘Alpha Omega’ gepresenteerd op zijn album release party. Op dat album staat een collab met Rooler genaamd ‘Annihilation’. Dit zal een aanleiding zijn geweest om deze twee DJ’s samen te laten draaien op We Are Hardstyle.

4. Het wordt alleen maar harder en harder

Na een hele avond van de beste raw hardstyle battles wordt het evenement afgesloten met een keiharde hardcore battle. Angerfist en Partyraiser zullen tegenover elkaar staan om iedereen nog een keer tot het uiterste te drijven.

5. Uitstapje met kerst

Een hardstyle feest met kerst, het is wat anders dan bij je schoonouders thuis op de bank zitten. Alle verhalen heb je tijdens kerstavond en eerste kerstdag al wel verteld en aangehoord voor de honderdste keer. En geef nou toe, een avondje stampen op We Are Hardstyle is sowieso beter dan Home Alone voor de zoveelste keer kijken.

6. Grootste hardstyle evenement op tweede kerstdag

Heb jij genoeg van de kerst muziek en wil je even totaal wat anders? We Are Hardstyle bied je niet alleen die uitweg, het is ook nog eens het grootste hardstyle evenement op tweede kerstdag! Dus wil jij na alle intieme kerstdagen even wat anders dan een klein feestje, dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, menigte, nacht en concert

7. Twee live-acts

Naast alle battles is er ook nog plek voor twee live-acts. Radical Redemption Live is een act die altijd veel show met zich mee brengt. Dit jaar trad hij onder andere op Hard Bass en Defqon.1 live op. Aggressive Act Live is ook altijd een act waar velen naar uit kijken. De mannen van Malice draaien dan samen met hun goede Italiaanse vriend Rooler. Zij draaiden dit jaar ook op verschillende grote evenementen zoals Supremacy, Intents en Fatality.

8. Spetterende showelementen 

De sfeer die de organisatie elk jaar weer creëert is ook bijzonder. In voorafgaande edities kwamen de DJ’s het podium op met een soort box badjas en een vlammenwerper. Door die opkomst is het publiek weer klaar voor de set die komen gaat. De lichtshow is ook elk jaar on point en dit alles samen maakt elke set nog net iets specialer.

9. Terug op het oude nest

Vorig jaar maakte het evenement een uitstapje naar Gorinchem voor het vijfjarige jubileum. Dit jaar keert het weer terug op het oude nest, de Rusheuvel in Oss. Het feest is dus weer iets compacter waardoor liggen de area’s wat dichter bij elkaar.

10. Goed bereikbaar en veel parkeergelegenheid

De Rusheuvel is prima te bereiken met de auto via de A59 en de N329. Het sportpark ligt dus op een steenworp afstand van de snelweg en beschikt bovendien over veel parkeergelegenheid. Ben je dus de bob dan heb je een schrale troost, je hoeft geen kilometers te lopen als het festival is afgelopen.

Er zijn dus redenen genoeg om op 26 december af te reizen naar de Rusheuvel in Oss om We Are Hardstyle bij te wonen. Wil jij niets missen van We Are Hardstyle? Kijk dan op de website voor meer informatie en de ticketverkoop.

Omslagfoto via Facebook-pagina We Are Hardstyle 

Reageren