Hard News
Door Hard News

1. Je hoeft niet te balen tijdens REBiRTH Festival – The Weekend
Want zodra de zaterdag van REBiRTH is afgelopen en iedereen beteuterd naar de uitgang druipt, weet jij dat je de dag erna nog een hele dag kunt genieten van niet alleen hardstyle, maar ook de allereerste keer hardcore en extra area’s als Reborn Euphoric,  #BEETJEDANSEN en Gezelligheid kent geen tijd. REBiRTH Festival – The Weekend is dus 2 dagen lang groot feest.

2. B-Freqz hosting op de mainstage
De mainstage op zondag maakt plaats voor een legendarisch hosting. De act B-Freqz zullen de hele dag, samen met een selectie van hun beste vrienden en goede collega’s, het publiek versteld doen staan. Ook komt de act met hun allereerste album. Zorg dus dat je erbij bent op zondag 8 april om als eerste alle nieuwe muziek te ontdekken.


3. Sluit het weekend af met B-Freqz & The Crew Closing
Het startschot van het festival seizoen mag natuurlijk niet met een sisser aflopen, maar moet knallen! Geen zorgen, want B-Freqz heeft de hele crew bijeen geroepen om ervoor te zorgen dat je de rest van het seizoen zult moeten bijkomen.

4. Zomers genieten van euforische acts
Met het toevoegen van de REBORN Euphoric area op zondag kun je de hele dag genieten van de lekkerste zomertracks. Artiesten als Sound Rush, Rebourne, Adrenalize, NSCLT en Cyber zullen je voorzien van een zomers gevoel dat het hele seizoen zal blijven hangen.

5. Voor het eerst hardcore tijdens REBiRTH Festival
Voor het eerst in de geschiedenis van REBiRTH Festival zal hardcore volop aanwezig zijn, en ook nog eens op de zondag. Artiesten als Angerfist, Destructive Tendencies vs. F. NoIzE, Korsakoff en Deadly Guns vertegenwoordigen de REVENGE area. Verwacht hoge tempo’s en snoeiharde beats.

6. Je kater uitstellen
In plaats van de hele zondag brak op de bank liggen stel jij je kater nog een dagje uit. Want dat is tenslotte het beste medicijn. Brak op maandag zijn we toch allemaal. Met de vele foto’s en video’s die voorbijkomen op social media maak je het voor de thuisblijvers nog een tikkeltje erger.

7. Uitwaaien op de ‘#BEETJEDANSEN’ & ‘Gezelligheid kent geen tijd’ stage
Naast hardstyle en hardcore staat de zondag van REBiRTH Festival ook bekend om z’n diversiteit. Op de #BEETJEDANSEN stage komt het beste uit de Urban scene voorbij en in de Gezelligheid kent geen tijd stage kun je de hele dag meeblèren met de beste schlagers van eigen bodem.

8. Verschillende live-acts en showcases
Naast B-Freqz, zal ook Warface zijn Heavy Artillery act naar de mainstage brengen. Zijn kostuum en arsenaal aan vernietigende tracks blazen iedereen omver. Ook E-Force komt met een speciale live-set naar de mainstage. Nieuwe en oude tracks worden gecombineerd tot een half uur vol duistere sounds en snoeiharde kicks. Maar daar blijft het niet bij, want Deadly Guns zal met een speciale showcase zijn album ten gehore brengen in de REVENGE Hardcore area.

9. De battles vloeien royale
B-Front vs Digital Punk, Crypsis vs D-Sturb & Sub Sonik, B-Freqz & The Crew, Destructive Tendencies vs F. NoIzE en Jones vs Zany. Allen battles die gaan zorgen voor niets anders dan sfeer, energie en voetjes van de vloer.

10. Zondag als volwaardige festivaldag
Door de jaren is REBiRTH flink gegroeid. Maar dat geldt niet alleen voor de zaterdag. Want ook op de zondag van REBiRTH Festival kun je de hele dag terecht in maar liefst 5 area’s. De Mainstage hosting door B-Freqz, de REVENGE Hardcore area, de REBORN Euphoric, de #BEETJEDANSEN en Gezelligheid kent geen tijd.

Kortom, op zondag 8 april zullen vele duizenden bezoekers in 5 volwaardige area’s samenkomen. Weekendtickets kosten slechts €59,50. Hiermee kun jij 2 volledige dagen genieten van al jouw helden. Een heel weekend net iets te veel voor je? Voor slechts €27,50 zijn er ook losse tickets voor de zondag te verkrijgen via www.rebirth-festival.nl. Wordt onderdeel van onze ‘10 Years Ceremony’!

LET’S KICK OFF THE FESTIVAL SEASON

Reageren