Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Nu de zomer voorbij lijkt te zijn, staat Shocktoberfest op het punt om de zwembroeken en bikini’s in te ruilen voor lederhosen en halve liters. De combinatie van Hardstyle en Oktoberfest opent dit jaar opnieuw de tap in het paradijs van bier, bratwurst en de polonaise: wij sommen 8 redenen voor je op ‘warum du diese Party absolut nicht mag missen!’

LEES OOK: Shocktoberfest presenteert line-up ‘für de tollste party von dein leben’

1. Legendarische sfeer

De sfeer op de eerste editie van Shocktoberfest was legendarisch. Tijdens dit debuut was de Maaspoorthal meteen uitverkocht: iedereen liep mee in de polonaise en zongen uit volle borst met de Duitse hardstyle edits. Het is volgens de bezoekers de ideale combinatie om te stampen, schreeuwen en zuipen met onder andere B-Front en E-Force.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shocktoberfest (@shocktoberfestnl)

2. Verkleden op hardstyle feest

Het is natuurlijk niet verplicht, maar wel extra toll! Iedereen kent de befaamde Duitse lederhosen en dirndls wel uit München en omstreken. Nou zullen in Bayern natuurlijk geen Hardstyle draaien (“aber naturlich!”), maar op Shocktoberfest uiteraard wél. Trek daarom je leukste Duitse pakje aan en geniet je van de beste raw hardstyle.

3. Ganz veel Shocktoberfest hardstyle edits!

Net zoals voorgaande editie zullen er weer een hoop Oktoberfest hardstyle edits voorbij komen. Zing mee met de bekendste slager nummers en ga tegelijkertijd los op de dikste (raw) kicks. Trap jij in de fake drop zoals Rebelion vorig jaar deed? “Ich bin wie duuuuuu!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shocktoberfest (@shocktoberfestnl)

4. Das größte Hardstyle oktoberfest

Shocktoberfest is hét hardstyle Oktoberfest event! Met duizenden bezoekers en vele liters bier zorgt dit feest gegarandeerd voor ‘viel spaß’ – geheel in thema. Houd jij van Oktoberfest en van hardstyle? Dan mag je dit niet missen.

5. Viele Special- & live acts

Op Shocktoberfest kan het niet gek genoeg: daarom kon de organisatie simpelweg niet met een normale line-up op de proppen komen. Na goed overleg (en een stevige borrel) met de artiesten is er een uniek rijtje met de vetste special- & live acts gepresenteerd, met grote namen zoals:

Act of Rage – Kicks von Stahl
D-Sturb – Party Auf Mein Platz
Frequencerz – Sixpack is Back
Scarra & Vasta present: Bierglas Breaker

Sickmode presents: Drunkmode
Killshotje LIVE
Und viele anderen!

6. Héél veel bier!

De goudgele pretcilinders staan natuurlijk centraal tijdens deze tweede editie. Zoals je op een Oktoberfest kan verwachten, zorgt Shocktoberfest voor meer dan genoeg bier. Het is de slagader van deze party en dus zullen wij proosten met een hoop witgekraagden. Ga voor de kater van je leven, want er is genoeg!

7. Verschillende genres: van Classics tot Hardstyle en RAW

Op Shocktoberfest vind je naast hardstyle, de hardste RAW maar ook classic hardstyle. Een stijgende lijn door de hele dag die net zo hard gaat pieken als jij. Denk aan bijvoorbeeld Jones – Die Classic Meister maar ook aan Bloodlust: die voor de gelegenheid Bierlust heet (wegens zijn voorkeur voor ijskoude kletsers). Er is dus voor ieder wat pils wils op Shocktoberfest 2022.

8. Knettergekke MC Das Syndrome

“Hallo liebe Leuten, est ist Zeit für etwas ADHD!” Dit kan er maar eentje zijn: het is de altijd energieke MC Da Syndrome, de host van Shocktoberfest. Hij zal zorgen dat je met kapotte schoenen en zere keel naar huis gaat, want hij weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Ganz gut!

Ben jij klaar voor bier, bratwurst und gezelligheid? Zet Shocktoberfest op 8 oktober dan maar in je agenda, want de Maaspoorthal in Den Bosch gaat op z’n kop. Check de officiële website van het evenement voor tickets en meer informatie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shocktoberfest (@shocktoberfestnl)

Omslagfoto via Facebook-pagina Shocktoberfest

Reageren