Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het iconische A Nightmare In Rotterdam keert na jaren terug in de Maasstad. Organisatie B2S en oprichter Paul Elstak bundelen speciaal voor het jubileum de krachten en blazen het bekende hardcore-concept nieuw leven in: met de grootste legendes uit de oldschool en the sound of the future in twee area’s. “The mother of all Hardcore raves is back.”

LEES OOK: Decibel outdoor onthult line-up voor legendarische 20e editie: ‘The Loudest City’

A Nightmare In Rotterdam werd in 1993 voor het eerst gehouden in de legendarische Energiehal. Hardcore-liefhebbers vanuit alle hoeken en windstreken kwamen naar dit bijzondere event: dit was namelijk een van de eerste grotere feesten ooit waar hardcore werd gedraaid en gabbers samen konden raven. Ook op het gebied van anthems heeft A Nightmare In Rotterdam een enorm aanzien, zoals ‘From Cradle to Grave’ en ‘When Angels Cry’. Tracks die vandaag de dag nog steeds gedraaid worden.

“Find out which hard-hitting Hardcore artists will turn Rotterdam Ahoy into the biggest edition of A Nightmare In Rotterdam ever!”

Speciaal voor het 30-jarig bestaan maakt A Nightmare In Rotterdam in het najaar een comeback. Het enorme verleden, het heden en de toekomst komen hier allemaal aan bod met artiesten die hun strepen ruimschoots hebben verdiend. Bovendien presenteren Neophyte, Partyraiser en Paul Elstak hun Nightmare: een exclusieve liveset met hun visie op het verleden en heden van hardcore.

De tweede area is omgedoopt tot The Hall of Legends: een eerbetoon aan de afgelopen drie decennia. Met onder andere Endymion: 25 Years LIVE, The Viper en Tommyknocker. Check de volledige A Nightmare In Rotterdam 2023 line-up hieronder.

A Nightmare In Rotterdam wordt gehouden op zaterdag 7 oktober 2023 in Rotterdam Ahoy. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het event“Join us if you dare!”

A Nightmare In Rotterdam 2023 line-up

NIGHTMARE ARENA

Deadly Guns
Dither
Mad Dog
N-Vitral
Neophyte’s Nightmare LIVE
Never Surrender
Nosferatu
Partyraisers’s Nightmare LIVE
Paul Elstak’s Nightmare LIVE
Restrained
Spitnoise
Tha Playah
Unfused
Hosted by Alee

HALL OF LEGENDS

Endymion: 25 years LIVE
Euromasters LIVE
Lars
Paul Elstak vs Panic
Rob & MC Joe
Rob Gee LIVE
Ruffneck
Scott Brown
The Darkraver & Gizmo
The Viper
Tommyknocker
Hosted by The Forze MC & Mike Redman

Omslagfoto via Facebook-pagina A Nightmare In Rotterdam / B2S

Reageren