Peter de Valck
Door Peter de Valck

Na dansvloer bangers als ‘Everyday’, ‘Natural Born Killers’ en ‘Whiplashed’ komen Adaro & Digital Punk weer met een nieuwe samenwerking op de proppen. Als deze twee rauwdouwers de studio induiken, is het gegarandeerd succes.

Thijs Ploegmakers, die volgende week vrijdag zijn 36-jarige verjaardag viert, is al op jonge leeftijd begonnen met muziek maken. De Schaijkenaar scoorde in 2002 als lid van de trancegroep Driftwood een regelrechte hit met ‘Freeloader’. In 2008 bracht hij samen met zijn boezemvriend Ran-D de klassieker ‘My Name Is Hardstyle’ uit. Dat was het begin van Adaro zijn rijkelijke carrière in hardstyle.

De Haunter Of The Dark bracht veel dikke soloplaten en collabs uit op het label A² Records, richtte met Ran-D het illustere duo Gunz For Hire op en verhuisde begin vorig jaar naar Roughstate. Bovendien heeft hij nog veel meer voor jullie in petto…

René de Bruijn, beter bekend als Digital Punk, is inmiddels niet meer weg te denken uit de scene. Toen hij in 2013 de overstap maakte van TiLLT! naar A² Records is het allemaal heel snel gegaan voor de 30-jarige Dordtenaar. Met zijn podcast ‘Unleashed’ steelt hij maandelijks de harten van menig Raw Hardstyle liefhebber.

The Punk Soul Brother werkt graag samen met Adaro en dat is wederzijds. Hun volgers zijn erg benieuwd met welke track de twee heren aan zullen komen zetten. Everyday 2.0?

Reageren