Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Tussen alle kerstvoorbereidingen door, werd er dit weekend groots nieuws onthuld. Want niemand minder dan Adaro heeft de eer gekregen om het Hard Bass 2018 anthem te mogen verzorgen. Over precies één maand gaat het al gebeuren, want dan staat The Haunter Of The Dark namelijk voor een primeur in het GelreDome. Het debuut van Adaro live: “Het voelt nu goed om te doen.”

Thijs, beter bekend als DJ Adaro, schrijft hiermee alweer z’n vierde anthem achter zijn naam. De man uit het Brabantse Schaijk is hier ontzettend trots op. “Ik heb de eer om dit jaar het anthem van Hard Bass te mogen maken”, begint Adaro. “Helemaal te gek vind ik dat en ik heb mede daarom besloten om er een liveact van te maken.” Het resultaat is hieronder te bekijken, maar Adaro laat alvast weten dat hij alles uit de kast te gaan trekken om zijn Hard Bass anthem extra glans te geven.

“Misschien is Hard Bass wel de enige keer dat ik live ga”

Hoewel hij al lange tijd bekend staat als één van de grootste raw hardstyle dj’s, heeft hij dus nog nooit eerder in zijn eentje live gedraaid. Nu staat Adaro op het punt om en hij vond dat Hard Bass 2018 daar het juiste moment voor was. “Ik heb door de jaren heen vaak aanvragen voor een live optreden gehad en het altijd afgehouden”, biecht Adaro op. “Nu voelt het goed om te doen en bovendien zal de vocale kracht van MC Villain mij bijstaan on stage, dus we gaan het dak eraf blazen tijdens Hard Bass!”

adaro live hard bass interviewAdaro kijkt uit naar de aankomende editie, dat over precies 31 dagen plaats gaat vinden. Sommigen beschouwen hem en Hard Bass zelfs als twee handen op één buik en de Roughstate DJ beaamt dat. “Voor mij staat Hard Bass voor een wat ruiger hardstyle gevoel, het is een massaal evenement en toch zit er een lekkere edge aan. Het team-concept maakt het uniek op dat level en geeft leuke combinaties en synergiën.” Adaro staat deze editie dus volop in de schijnwerpers, maar is zich hier goed bewust van. “Je weet dat tijdens Hard Bass de ogen extra op je gericht staan. Ik geef altijd de volle honderd procent, maar als er een volle GelreDome voor je neus staat… Dan doet dat wel wat met je.”

Adaro over zijn Hard Bass 2018 anthem: “Een enorme eer”

Van Adaro weten we dat hij tijdens zijn normale dj-sets veel platen van anderen en talenten support. Maar wat kunnen we van zijn gloednieuwe liveset verwachten? “Een combinatie van mijn solo’s, collabs en enkele Gunz-tracks”, somt hij op. “Eigen materiaal dus en dit maakt het zo speciaal. Het is de eerste keer dat ik als Adaro live ga en ik ga het aantal Adaro live-gigs ook zeker zeer exclusief houden in de toekomst. De focus qua live-act blijft vooral op Gunz For Hire gericht. Dus misschien is Hard Bass wel de enige keer, dat weet ik nog niet. Ik heb er het volle vertrouwen in dat in samenwerking met b2s we samen een mega dikke show kunnen neerzetten.”

Hard Bass vindt plaats op 27 januari 2018 in het GelreDome in Arnhem. Tickets voor dit evenement zijn hier verkrijgbaar. Eerder spraken we al met alle andere live-acts van de aankomende, deze kun je hier vinden.

Omslagfoto via Facebook-pagina b2s

Reageren