Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Adjuzt en The Purge hebben zojuist hun grootste mijlpaal uit hun carrières tot nu toe aangekondigd. De Savage Squad Recordings-members komen namelijk met DREAMSCAPE: een gloednieuwe gezamenlijke live-act, die zij in samenwerking met REBiRTH Events voor het eerst zullen presenteren met een ‘mind-blowing club show’ in 013.

LEES OOK: Ran-D lanceert nieuwe live-act & album voor uitzinnig REBiRTH: ‘Illuminate’

Zowel The Purge als Adjuzt zijn bezig aan een stormachtige ontwikkeling binnen de Hardstyle-scene. Beide DJ’s hebben in korte tijd een behoorlijke stempel weten te drukken: zo werkten ze met elkaar aan 4 verschillende collabs en heeft het tweetal al vele keren de dansvloeren ondersteboven gespeeld. Nu komt er een nog grotere droom van hun uit op een bekende locatie voor liefhebbers…

Adjuzt en The Purge tillen hun uitstekende samenwerking naar het volgende niveau met DREAMSCAPE. Voor deze gloednieuwe live-act bundelen zij de krachten met REBiRTH Events, want om deze premiere wordt er maar liefst een 10 uur durend evenement neergezet. Met een groot aantal DJ’s verdeeld over twee area’s, indrukwekkende live-shows, unieke battles én setjes van vroeger in een droomachtige setting.

Met deze grote aankondiging worden dromen werkelijkheid. De line-up van het evenement wordt aanstaande maandag bekendgemaakt. “We are sure this line-up will give you sleepless nights of excitement!”

Adjuzt & The Purge lanceren DREAMSCAPE: pre-registreer nu voor early access

Adjuzt & The Purge present: DREAMSCAPE wordt gehouden op zaterdag 4 november 2023 in Poppodium 013 in Tilburg. De kaartverkoop start op donderdag 20 juli om 19:00, maar degenen die zich pre-registreren krijgen een uur eerder toegang. “The capacity is limited, so without registration, you may not be able to get tickets!”

dreamscape 013 poppodium tilburg

Omslagfoto via Facebook-pagina REBiRTH Festival

Reageren