Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

ANDY SVGE is verantwoordelijk voor het anthem van Dreamfields Festival 2017. Dit maakte hij gisterenavond bekend via een filmpje op zijn Facebookpagina. In het filmpje is al een klein deel van het anthem te horen. Daarnaast geeft hij aan dat de videoclip onderweg is en snel zal verschijnen op zijn social media kanalen.

De naam ANDY SVGE is nog niet heel bekend, maar de man achter de act is lang actief in de scene. Voorheen ging hij namelijk door het leven als Waverider voordat hij zijn carrière een oppepper wilde geven. Zijn track ‘Gravity’ werd afgelopen jaar voor het eerst gedraait tijdens de endshow van Defqon.1 Festival, maar niemand wist op dat moment nog wie de identiteit achter ANDY SVGE was. Tijdens de Freaqshow in de Ziggodome werd zijn identiteit bekend gemaakt. Op deze plek kreeg hij deze avond ook de prijs van beste track van het jaar.

De organisatie van Dreamfields vond hem een waardig producer om de taak van anthem maker op zich te nemen. Hij zal hier op 8 juli de ‘mainstage hard’ betreden samen met B-Front om zijn anthem te draaien voor alle fanatieke hardstyle liefhebbers op Dreamfield Festival.

Foto’s: ANDY SVGE

Reageren