Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

De grootste namen uit de hedendaagse hardcore én raw hardstyle scene, Angerfist en Radical Redemption, hebben samen het anthem gemaakt voor de eerste editie van Airforce Festival, een nieuw event door een samenwerking van Art of Dance (Masters of Hardcore, Supremacy) en Absolutely Fresh (Fantasy Island, SUPERBASH). Bekijk de line-up van deze eerste editie hier.

Beide artiesten hebben zich door de jaren neergezet als een radicaal icoon en na al die tijd waren ze klaar om samen een volgende stap te zetten in hun carrière. Voor het eerst in de geschiedenis hebben namelijk twee artiesten van andere genres hun krachten, kwaliteiten en creatieve inzichten gebundeld om zo tot een verwoestend anthem te komen. Raw hardstyle en hardcore binden zich om zo met oorverdovende screeches, alles verpletterende kicks en duistere sounds uit de diepste troggen van de onderwereld te komen tot een angstaanjagend eindproduct.

De anthem trailer is zojuist online gezet, dus deze kun je hieronder beluisteren. Maak je klaar voor ‘Radical Redemption & Angerfist – Order of Hostility’!

“Two unstoppable insurgents executed the honorable anthem mission of Airforce Festival.
Now that their mission is completed, it’s time to face the sonic fusion of Angerfist and Radical Redemption. This is ‘Order of Hostility’!”

De eerste editie van AIRFORCE Festival vindt plaats op zaterdag 6 augustus. Bekijk de trailer hier. Tickets en meer informatie kun je vinden op de officiële website: airforcefestival.com

Reageren