Rik Houwers
Door Rik Houwers

De social media kanalen van Atmozfears en Demi Kanon kwamen gisteren met hetzelfde bericht. De twee heren zitten in de studio om samen een collab te gaan maken. Waar de één zijn sporen al reeds verdient heeft in de scene, daar komt de andere net kijken.

Tim van de Stadt, oftewel Atmozfears, heeft al een paar grote klappers gemaakt. Zo maakte hij onder meer de anthems voor Decibel outdoor Festival 2015 en Qlimax 2015. Vooral die laatste moet hem veel plezier hebben gegeven, want het is niet voor iedere artiest weggelegd om het anthem voor Qlimax te maken. Het bewijst dat hard werken zijn vruchten afwerpt. In 2016 heeft Tim zich gefocust op het maken van enkele tracks. Zo bracht hij in mei van dit jaar een mini-album uiten bracht hij de tracks ‘What about Us’, samen met Bass Modulators ‘Hardstyle Halloween’ en een remix van Darren Styles’ ‘Come Running’. Verder stond 2016 voor hem in het teken van touren. Zo stond hij nog met Hardwell samen op het podium op de Hockenheimring, tijdens I am Hardwell – United We Are. Benieuwd wat 2017 allemaal gaat brengen voor Tim.

Demi Kanon heeft nog veel te bewijzen in de hardstyle scene. Toch hoeven zijn fans zich geen zorgen te maken, want zijn laatste track ‘Illuminated’, samen met Energyzed, werd zeer goed ontvangen. Ook heeft hij in 2016 een andere collab gemaakt. Hij zat samen met The Vision in de studio voor de track ‘Take me Higher’. Beide tracks kenmerken zich door hun euforische sound. Het doet je weer verlangen naar de zomer in deze barre en koude tijden. Qua optredens was 2016 een prima jaar voor een artiest die pas een jaar/anderhalf jaar bezig is met produceren. Zo stond hij onder meer op CRAFT, WiSH Outdoor en op de Tijdmachine. Misschien wordt de collab met Atmozfears wel zijn definitieve doorbraak.

Atmozfears & Demi Kanon

Reageren