Hard News
Door Hard News

Atmozfears heeft zich de laatste jaren ongelofelijk hard omhoog weten te werken. Het lijkt wel alsof er niets is dat deze jonge producer niet uit zijn studio weet te toveren. Van euforische melodieën, tot snoeiharde kicks en experimentele sounds, het kan allemaal bij Tim.

Dit bleef voor de grote organisaties ook niet onopgemerkt. Zo stond hij op Qlimax (waar hij het anthem ‘Equilibrium’ voor maakte), Hard Bass, Defqon.1, Decibel (waar hij ‘The Weekend Anthem’ voor verzorgde) en Tomorrowland. Er waren al vele geruchten dat Atmozfears binnenkort met een album zou komen, hij maakt simpelweg gewoon té veel muziek om allemaal los uit te brengen, maar nu heeft hij dat (deels) zelf bevestigd. Hij maakte namelijk bekend dat de videoclip van z’n nieuwe track ‘Keep Me Awake’, wat een beetje de opvolger moet worden van z’n hit ‘Release’, volgende week zal komen. Oh, en hij zei ook nog het volgende.

“This will also be the official kick-off of my mini album which will be released in the beginning of May. This mini album will contain recent tracks like ‘This Is Hardstyle’, ‘Broken’, ‘Hate’ and also some exclusive and unreleased edits which I played during my gigs.”

Wacht, een mini-album?! We kunnen wel stellen dat #Album de hashtag van 2016 is in de hardstyle scene. Ons hoor je echter niet klagen, “the more good music the merrier”Atmozfears geeft zelf ook al aan dat er tracks als ‘This is Hardstyle’ en ‘Hate’ op zullen verschijnen, dus gevarieerd zal het mini-album zeker worden. Het album zal ergens in mei uitkomen. Meer informatie over bijvoorbeeld de tracklist is nog niet bekend, houd onze website dus in de gaten.

Reageren