Juno Coolen
Door Juno Coolen

Het is logisch om de agenda van een artiest als een reeks niet aan elkaar verwante optredens te zien, slechts data in een tourschema. Toch zijn deze data wel degelijk verbonden; net als alle andere dingen om ons heen. G/\TE is niet een zoveelste concept, het is een kans om het pad mee te maken dat een artiest aflegt van studio naar podium en van land naar continent. Wanneer je alle punten met elkaar verbindt wordt het geheel in een context geplaatst en krijgt het een begin zonder een einde.

Vanaf 2017 combineert Atmozfears al zijn optredens, die voor het oog niets met elkaar te maken hebben, in een vorm die symbolisch is geworden voor zijn recente leven; de delta –de driehoek. Het laat zien waar hij vandaan komt, wat een voorbereiding nodig is voor hij op het podium verschijnt en waar het hem vervolgens heen leidt.

Elke keer worden drie optredens met elkaar verbonden en kunnen de bezoekers hun ervaringen met elkaar gaan delen. Op 25 november worden de eerste punten met elkaar verbonden en wordt het eerste G/\TE tourschema bekend gemaakt. Voor updates: atmozfears.com

G/\TE – connecting the dots

Reageren