Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Het hoge woord is er uit: tijdens dag 2 van REBiRTH Festival zal het langverwachte album van de drie hardstylezwaargewichten eindelijk gereleased worden. De aankondiging van het album is al even geleden. Sinds bekend is dat het trio de mainstage op de zondag van het festival hosten, hielden de heren van B-Freqz de lippen stijf op elkaar. Gelukkig is deze radiostilte vandaag doorbroken met de aankondiging en informatie over de releasedate.

LEES OOK: 9 redenen waarom jij REBiRTH festival niet mag missen

Niet alleen kon in deze Facebook-post gelezen worden dat het album gereleast gaat worden, maar ook worden snelle bestellers beloond met verschillende cadeaus zoals toegang tot de exclusieve B-Freqz presents Eclipse party. Het album is vanaf aanstaande vrijdag te pre-orderen via het label van Roughstate.

Het nieuwe B-Freqz Eclipse album komt uit op zondag 8 april

Het maken van een album is geen van de leden van B-Freqz vreemd. Zowel B-Front als de Frequencerz brachten in de afgelopen 2 jaar een album uit. Ook werden de liefhebbers van de live-act mondjesmaat voorbereid op het album door langzaam hun discografie te releasen. Mocht jij niet kunnen wachten op dit album, zorg dan dat je a.s. vrijdag klaar zit voor de pre-order van het album.

Pre-order via:
http://bfreqz.com/preorderf
http://bfreqz.com/preorderb

Omslagfoto via Facebook-pagina B-Freqz

Reageren