Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Voor deze editie van Intents Festival – Calling All Superheroes hebben niemand minder dan B-Front en E-Force de eer om de indoor mainstage te hosten. Op de zaterdag van het festival zou het dan ook goed kunnen dat we een splinternieuwe collab van de twee grootheden zullen horen. 

LEES OOK: Dit zijn de superhelden van Intents Festival 2019 

B-Front en E-Force deelden via hun Instagram namelijk dat ze druk bezig zijn in de studio voor Intents Festival. Een jaar geleden lieten de mannen al weten dat er een samenwerking in de steigers lag, waardoor het erop lijkt dat we de nieuwe collab nu dan eindelijk kunnen verwachten. Ook Radical Redemption and D-Sturb, de heren die vorige editie de indoor mainstage hostten, lieten tijdens The Opening hun welbekende samenwerking ‘Testarossa’ horen.

Komen E-Force & B-Front dan toch met een gloednieuwe collab?

Of we echt een nieuwe collab van de mannen kunnen verwachten, moeten we nog heel even afwachten. Intents Festival 2019 – Calling All Superheroes zal 31 mei, 1 juni en 2 juni plaatsvinden in Oisterwijk. Een beperkt aantal exclusieve pre-party tickets voor deze superhelden samenkomst is nog verkrijgbaar via de officiële website, waar je ook meer informatie over het evenement kunt vinden.

Omslagfoto via Facebook-pagina 

Reageren