Hard News
Door Hard News

B-Front en Frontliner zijn samen wederom de studio ingedoken voor B-Frontliner. De unieke live-act van de populaire producers doet vele harten van liefhebbers sneller slaan en het lijkt er op dat we weer nieuw materiaal mogen verwachten. Met een post op Facebook werd de nieuwe samenwerking bevestigd. De begeleidende tekst zegt genoeg: “New B-frontliner in the making?“!

bfrontliner b-front frontliner b-frontliner magic world outside
B-Frontliner

B-Frontliner maken al samen tracks sinds 2009. De eerste collabs als ‘Become The Sky‘, ‘Magic‘ en ‘1.000.000 Stars‘ sloegen direct in als een bom. Op het eerste oog leken de melodische en euforische sounds van Frontliner en het kenmerkend duistere en rauwe geluid van B-Front een rare match, maar dat de heren elkaar juist perfect aanvullen is gebleken. Sinds de eerste samenwerkingen heeft B-Frontliner al het podium gedeeld op onder andere Hard Bass, X-Qlusive en Thrillogy.

Emporium Festival

De eerstvolgende mogelijkheid om B-Frontliner weer live aan het werk te zien is op 27 mei tijdens Emporium Festival. Daar staan B-Front en Frontliner samen op de hardstyle mainstage met de live-act. Ongetwijfeld zullen we, naast de bekende tracks, ook de nieuwe samenwerking hier te horen krijgen.

World Outside

De meest recente track, ‘World Outside‘, is een van meest gevraagde tracks van het moment maar deze is tot op heden nog steeds niet uitgebracht. De laatste officiële release was ‘Space Warrior‘, maar deze track dateert inmiddels alweer van 2 jaar geleden. Wellicht dat we in de (nabije) toekomst eindelijk een nieuwe release van het duo tegemoet mogen zien met daarbij de nieuwe track en misschien ook ‘World Outside‘.

Reageren