Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Qlimax staat te boeken als één van de grootste evenementen binnen de hardere stijlen. Voor veel artiesten is deel uitmaken van dit feest dan ook echt wel een dingetje, laat staan het maken van het anthem. Zojuist is bekend geworden dat niemand minder dan B-Front de grote eer heeft om het anthem van dit jaar te maken.

LEES OOK: Qlimax 2019 line-up eindelijk bekendgemaakt: Symphony of Shadows

De afgelopen tijd zijn er via social media al flink wat geruchten rondgegaan over wie de anthem-maker zou zijn voor Qlimax 2019. Nadat zijn naam verschillende keren genoemd was, is nu ook echt bekend geworden dat B-Front de eer heeft om dit te doen voor het evenement dat jaarlijks plaatsvindt in de GelreDome.

Zowel Q-dance als B-Front postte een video waarin dit bekend werd gemaakt: “De afgelopen maanden heb ik aan een heel groot project gewerkt. En ja, de geruchten zijn waar: ik ben verantwoordelijk voor het Qlimax-anthem van dit jaar. Ik ben enorm trots en ik kan niet wachten om het aan jullie te laten horen.” Twee jaar geleden was B-Front ook al verantwoordelijk voor een anthem van een groot evenement in het Gelredome. In 2017 was zijn track ‘Deepest Wave’ namelijk al het anthem voor Hard Bass 2017.

B-Front: “Ik ben verantwoordelijk voor het Qlimax anthem”

B-Front belooft zijn fans dat ze het anthem snel zullen horen. Qlimax vindt plaats op 23 november van 22:00 tot 07:00 in het Gelredome in Arnhem. Tickets voor dit evenement zijn echter al uitverkocht.

Omslagfoto van YouTube-kanaal Q-dance

Reageren