Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het meest sfeervolle koffiekransje staat weer op het punt van beginnen: B-Front’s Coffee Club is zojuist aangekondigd en wordt nog uitgebreider dan ooit. Op 20 juni kun je eindelijk weer aanschuiven bij ‘t Dorpsterras in Udenhout voor een ouderwets dagje feesten.

LEES OOK: Report B-Front’s Coffee Club: “Weer écht genieten van een uniek concept”

Het afgelopen jaar heeft iedere hardstyle-liefhebber B-Front’s Coffee Club wel eens voorbij zien komen. De vele video’s van een sfeervol terras, met de handjes in de lucht onder genot van een kopje koffie en een uitstekende line-up. Na 6 edities krijgt het evenement vol hardstyle en espressobonen eindelijk weer een vervolg!

Ook deze keer heeft B-Front namelijk weer een indrukwekkend rijtje aan artiesten uitgenodigd: Phuture Noize, Sound Rush, Vertile en Jones zullen samen met host DV8 plaatsnemen achter de draaitafels. Zo kun je (net als vorig jaar) met je koptelefoon aan een heerlijk (en verbeterd) zomers terras genieten.

B-Front’s Coffee Club line-up

B-Front
Phuture Noize
Sound Rush
Vertile
Jones
Host DV8

Zuivere koffie: B-Front’s Coffee Club is back!

B-Front’s Coffee Club vindt plaats op zondag 20 juni 2021 bij ‘t Dorpsterras in Udenhout. Tickets zijn vanaf zondag 23 mei om 18:00 verkrijgbaar via de officiële website van het evenement: zorg dat je op tijd bent, want de vorige edities waren binnen no-time uitverkocht.

B-Front's Silent Disco Coffee Club 20 juni Dorpsterras Udenhout

Omslagfoto via Facebook-pagina Dorpsterras Udenhout / MNO Photo

Reacties

  • Danique 23 mei 2021 - 14:51

    Lekker hoor, weer een volmaakte dag!
    Jullie zijn goed bezig.

    Quote

Reageren