Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Stap in de kosmische dimensie met het evenement ‘Lost in Space’, een nieuw boiler room concept in Beverwijk. Dit gloednieuwe hardstyle evenement brengt op zaterdag 18 november de hardere stijlen naar Noord-Holland, een provincie waar op dit moment nog vrij weinig hardstyle evenementen te vinden zijn. 

Om een knusse, intieme sfeer te creëren, heeft de organisatie gekozen om het evenement te laten draaien om het populaire boiler room concept. “We willen van Lost In Space een plek maken waar de bezoekers zich thuis voelen. Een plek waar je ten alle tijden gewoon lekker jezelf kan zijn, en waar je los kan gaan alsof er niemand meekijkt.” 

Lost in Space in Beverwijk

Lost In Space is een evenement waarin DJ’s met talent de mogelijkheid krijgen om in een uur te laten zien wat ze waard zijn. Zorg dat je erbij bent om de volgende DJ’s en talenten in actie te zien tijdens het feest: 

Line-up Lost In Space

22:00 – Deprived
23:00 – Bass Chaserz 
00:00 – Bass Prototype
01:00 – End Game 
02:00 – Soso Lobi
03:00 – Uncaged 

De organisatie van Lost In Space is er trots op dat er eindelijk eens een hardstyle feest in Noord-Holland georganiseerd wordt. “De vraag naar hardstyle wordt steeds groter door het hele land. Ik denk dat ons feest daar een hele mooie bijdrage aan kan leveren in eigenlijk het enige deel van het land waar echt nog weinig feesten zijn. We willen dan ook een oproep doen aan alle hardstyle liefhebbers in Noord Holland om naar dit feest te komen. Het is toch fijn om eens een thuiswedstrijd te kunnen spelen, in plaats van uren te reizen voor een feestje?!”

Tickets kopen

Lost In Space vindt plaats op 18 november 2023 in PopPodium Beverwijk van 22:00 tot 04:00. Koop je tickets voor dit hardstyle evenement in Noord-Holland nu via de officiële ticketwebsite voor slechts €18,71. Op de hoogte blijven over de laatste updates? Volg Lost In Space dan nu op Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lost In Space (@lostinspace.event)

Reageren