Hard News
Door Hard News

Op zaterdag 15 april lanceert E-Force zijn nieuwe album “The Edge of Insanity” tijdens een superdikke editie van XXlerator Raw in het Honigcomplex in Nijmegen. Bij de indoor mainstage staan naast E-Force een hele hoop artiesten die hebben meegewerkt aan het album, waaronder Radical Redemption, Warface, Rebelion en Sub Zero Project.

De tweede area, die buiten naast het Honigcomplex zal staan, wordt gehost door Hard News en is vooral voor de die hard raw hardstyle fan een paradijs. Snel groeiende artiesten in de scene hebben hier een plekje gekregen. Speciaal om je voor te bereiden voor dit evenement kun je hier luisteren naar hun warm-up mixes.

Kaarten voor XXlerator Raw kosten €27,50 via XXlerator.com!

1) Bass Chaserz
Dit duo van het Nightbreed label schiet naar de top. Hun energieke performances zijn niet onopgemerkt gebleven, en hun track “Renegades” met niemand minder dan Frequencerz is een regelrechte hit!

2) Prefix & Density
Uniek, vernieuwend en verfrissend. Zomaar 3 woorden die op Prefix & Density van toepassing zijn. Dit duo timmert al enkele jaren flink aan de weg en weten een goede brug te slaan tussen het toegankelijkere en het stevigere beukwerk.

3) Unresolved
De Jonge Italiaanse raw hardstyle DJ Unresolved heeft veel aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren. Hij is aanwezig op zo’n beetje alle grote feesten van het jaar en is een echte publiekstrekker geworden voor de raw liefhebbers die net van een tandje harder houden.

4) Luminite & Rooler
Twee snel opkomende namen van het nog sneller groeiende Gearbox label. Luminite wordt omschreven als avant-garde en innovatief, terwijl de inmiddels in Nederland wonende Rooler vooral bekend is vanwege ze keiharde tracks met z’n vrienden Malice, zoals bijvoorbeeld Aggressive Acts.

5) Malice
Ook dit Italiaanse duo woont inmiddels in Nederland om hun dromen te verwezenlijken. Als één van de meest succesvolle artiesten van het Gearbox label lijkt dat aardig te lukken! Samen met Rooler hebben ze onlangs hun nieuwe live-act Aggressive Act gepresenteerd, maar op XXlerator Raw staan ze gewoon solo!

6) Mind Dimension
Nóg een Italiaanse act op de line-up! Hoewel hij nog niet in Nederland woont, is Mind Dimension een graag gezien gast op Nederlandse hardstyle feesten. Met zijn harde Spoontech sound met wat industriële invloeden, weet hij menig bezoeker aan het zweten te krijgen!

7) Invector
Één van de laatste aanwinsten op het Theracords label en misschien ook wel de jongste! Zijn verrassend goede tracks worden al door veel grote namen gesupport en het is dus ook niet gek dat hij plekje moet hebben op de line-up van XXlerator Raw!

8) Infirium & D-Verze
Deze twee acts vertegenwoordigen op 15 april samen het label Spoontech Records. Beide acts staan voor diverse sets, waarbij de harde kicks afgewisseld worden met atmosferische breaks!

9) Deluzion
Dit jonge duo uit de Fusion stal past perfect in het straatje van het Brabanste label. Met artiesten als Zany, Donkey Rollers, B-Front en Titan als voorbeeld is dat natuurlijk geen verrassing. Hun energieke performace zorgt er voor dat je zeker niet stil zult staan!

10) Raiden
Hard aan de weg timmerend kom je deze naam steeds vaker tegen. Ze mag niet ontbreken op dit evenement, want ze heeft zelfs een track op het nieuwe album van E-Force, The Edge of Insanity, staan!

Reageren