Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Raw hardstyle DJ Bloodlust staat op het punt om iets groots bekend te maken. Wie zijn Instagram-pagina erbij pakt, ziet nog maar 1 post staan met een geheimzinnige boodschap – en dit kan 3 dingen betekenen…

LEES OOK: 8 redenen waarom je volgende maand Shocktoberfest niet mag missen

Drie jaar geleden brak Bloodlust door met ‘Imma Boss’ en sindsdien is hij niet meer weg te denken bij de grote RAW-stages. Met onder andere Supremacy, Shockerz en Defqon.1 op zijn CV en collabs met Warface, Killshot en Regain, lijkt de End of Line-artiest nu de volgende stap te nemen.

De posts op Bloodlust’s Instagram zijn sinds vandaag vervangen door een cryptische boodschap. Tot nu toe is deze nog niet ontcijferd, maar fans vermoeden in de comments dat er een grote kans is op het eerste Bloodlust album. De bio en de recente Facebook-beschrijving leiden tot een duidelijkere aanwijzing. Wie de Japanse leestekens door Google Translate haalt, krijgt vervolgens “Something is coming” en “Now is the time” te zien.

Bloodlust hint naar nieuw project: mogelijk een album?

De reacties van onder andere Warface, Unresolved en Killshot doen vermoeden dat zij meer weten over de plannen van Bloodlust. Wanneer deze worden bekend worden gemaakt, is nog niet bekend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bloodlust (@bloodlustnl)

Omslagfoto via Facebook-pagina Shockerz

Reageren