Rik Houwers
Door Rik Houwers

Aankomend weekend staat kerst weer voor de deur en traditiegetrouw zijn er verschillende hardstyle feesten in Nederland. Op Eerste Kerstdag vindt er in het Honigcomplex in Nijmegen het feest XXlerator Roughstate plaats. Speciaal voor dit feest hebben DJ Adaro en The Machine de handen ineengeslagen en zijn ze bezig met een track.

Adaro, of Thijs Ploegmakers, is al sinds 2008 bezig in de hardstyle scene. Met enkele knallers op zijn naam, waaronder ‘For The Street’, ‘No Time To Sleep’, ‘Open The Gates’ en natuurlijk de remix van ‘Answers’, heeft Thijs zijn naam gevestigd. Zijn carrière nam pas echt een vogelvlucht toen hij samen met Ran-D de live-act Gunz for Hire ging vormen. Uitverkochte zalen en feesten over de hele wereld waren het gevolg en de populariteit van deze live-act is bijna niet meer te evenaren.

The Machine, of Ramunas Vabolis, is een DJ/producer uit Litouwen. Hij maakte deel uit van The Magic Show, maar heeft sinds kort zijn eigen pad gekozen. Al sinds 2006 is hij actief in de hardstyle scene en heeft zich ontwikkeld tot een fenomenale producer. In 2012 kwam hij met zijn eerste en tot nu toe enige album, genaamd ‘Substantial Machinery’. Een luistertip voor degene die dit album nog nooit gehoord heeft. Ook zou je hem kunnen kennen van de tracks ‘Rollin”, ‘Godcore’, ‘Smokemachine’ en ‘Headshot’.

De collab tussen The Machine en Adaro heeft al een naam en de track zal ‘Sucka Beatz’ gaan heten.

Reageren