Mark de Rond
Door Mark de Rond

Het begint er steeds meer op te lijken dat Brennan Heart met een nieuw album gaat komen. Gisteravond plaatste hij namelijk op zijn socials dat hij maar liefst 12(!) gloednieuwe tracks af heeft.

LEES OOK: Brennan Heart gaat samenwerken met Radical Redemption & Warface

Op de foto is te zien dat Fabian zelf in de studio aan het werk is. Bij deze post op zijn socials schreef hij: “What if I tell you I’ve just finished 12 brand new songs?!” Vervolgens sloot hij af met de #hint, mogelijk doelt hij hiermee dus op een aanstaand album. Dit zou betekenen dat Brennan Heart na onder andere On Demand en Evolution of Style met alweer zijn zesde album komt. Zijn eerdere albums waren zeer succesvol met miljoenen streams binnen enkele maanden.

De laatste maanden van 2018 liet de I AM Hardstyle DJ al verschillende keren weten dat hij werkt aan nieuwe collabs, maar tot nu toe is er nog geen enkele van deze collabs uitgebracht. Of deze tracks ook onderdeel zijn van de 12 platen waar Brennan Heart het nu zelf over heeft is niet duidelijk. Eerder liet de DJ al weten dat hij bezig was met een track samen met Don Diablo.

Komt Brennan Heart met een nieuw album?

Wanneer Fabian al deze nieuwe tracks voor het eerst zal draaien en of deze tracks ook daadwerkelijk tot een nieuw album moeten leiden is nog niet bekend. Aanstaande zaterdag mogen we in ieder geval de eerder aangekondigde collab met Coone verwachten tijdens Reverze 2019.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

What if I tell YOU I’ve just finished 12 brand new songs…?! #hint #ShowYourTrueColors #IAMHARDSTYLE

Een bericht gedeeld door Brennan Heart (@djbrennanheart) op

 Omslagfoto via Facebook-pagina Brennan Heart

Reageren