Rik Houwers
Door Rik Houwers

Mr. Unleashed Digital Punk gaat samen met Sub Sonik een collab maken. Dit nieuws werd vandaag bekend gemaakt door Digital Punk zelf. Op Instagram plaatste hij een foto met daarbij de tekst: “Morning! Collab time with Sub Sonik today!”

René de Bruin, a.k.a. Digital Punk, mag tijdens Intents Festival de pre-party op de mainstage hosten dit jaar. De pre-party wordt gestoken in een Unleashed jasje en Digital Punk en andere hardstyle helden zullen b2b sets gaan draaien. Dit jaar heeft de organisatie besloten om de pre-party van de camping te verhuizen naar de pre-party mainstage. Het is niet de eerste keer dat er een grootschalige pre-party gehouden wordt op het terrein van Intents (in 2015 was er ook een flinke pre-party), maar het is de eerste keer dat artiesten de stages mogen hosten. Dit jaar is de keuze gevallen op Unleashed en Digital Punk voor de mainstage.

Ilmar Hansen, a.k.a. Sub Sonik, is, naast de collab met Digital Punk, ook bezig met een collab met Zatox. Zatox komt dit jaar met zijn derde album genaamd ‘Oxygen. De track zelf gaat ‘Raw Is My Legacy’ heten. Zijn nieuwe track ‘Nightmare’ wordt op dit moment zeer goed ontvangen door de community. De track staat op dit moment op nummer 4 van Hardstyle.com. Natuurlijk kennen we Ilmar ook van de Darude – Sandstorm remix en deze is op dit moment al meer dan een miljoen keer bekeken. Een mijlpaal voor Ilmar!

Morning! Collab time with @subsonikmedia today ??

A photo posted by Digital Punk (@djdigitalpunk) on

Reageren