Hard News
Door Hard News

Speciaal voor kerst besloot Coone om een nieuwe mixtape uit te brengen met zijn werk van het afgelopen jaar + drie nieuwe tracks. In 30 minuten komen 10 tracks voorbij, waaronder zijn nieuwste tracks “Love x Hate” die hij samen met Max Enforcer maakte en “Sound Barrier”, waarbij hij een muzikale clash had met de mannen van Bassjackers.

Maar dat is niet alles, want naast dat heeft de mixtape ook nog eens drie volledig nieuwe tracks, waaronder één solo-track, genaamd “THIS.”, met vocalen van MC Sik-Wit-It. Daarnaast heeft de euforische ster Cyber een remix mogen maken van de hit “Universal Language” die verscheen op het album The Challenge, dat hij in 2011 uitbracht. De laatste track is een remix van de mannen van NSCLT. Zij kregen de eer om de track “Beat On My Drum” te remixen, een track die in 2012 uitkwam en inmiddels meer dan 2.500.000x is beluisterd op YouTube.

De mixtape is te beluisteren op Spotify, iTunes en Deezer, via deze link: https://dirtyworkz.lnk.to/ThisIsCoone. Daarnaast is er een kleine hard-copy oplage van de mixtape beschikbaar die Coone zal uitdelen tijdens z’n optredens.

Reageren