Hard News
Door Hard News

Na “My Dirty Workz” in 2008, “The Challenge” in 2011 en “Global Dedication” in 2013 komt Coone nu met zijn vierde album. Alle drie de albums waren een groot succes, dus dat belooft wat voor de volgende. Het gaat sowieso erg goed met de carriere van Coone, want hij staat over de hele wereld ’the sound of hardstyle’ te verkondigen.

Gisteren besloot hij om z’n fans te verrassen met een livestream op Facebook, waar fans hem alles konden vragen. Deze livestream duurde een uur en bevatte een aantal leuke weetjes. Maar de meest opvallende was natuurlijk zijn album aankondiging op 8:10. We konden het daarom niet laten om deze even met jullie te delen.

“We are thinking about doing a new album. Probably somewhere around next year. I don’t really know when. Maybe the beginning of next year or around the summer.”

Zijn vele optredens en vierde album aankondiging zijn niet de enige mijlpalen van het afgelopen jaar, want Coone is namelijk een paar maanden geleden ook voor het eerst vader geworden! Wij kunnen in ieder geval niet wachten op al deze nieuwe muziek, dus zorg dat je de website in de gaten houdt voor meer info.

coone baby

Reageren