Hard News
Door Hard News

Na ‘My Dirty Workz’ in 2008, ‘The Challenge’ in 2011 en ‘Global Dedication’ in 2013 komt Coone nu met zijn vierde album. Alle drie de albums waren een groot succes, dus dat belooft wat voor de volgende. Het gaat sowieso erg goed met de carrière van Coone, want hij staat over de hele wereld ’the sound of hardstyle’ te verkondigen.

De line-up van Defqon.1 Festival 2016 is onlangs bekendgemaakt en Coone zal op de RED mainstage staan dit jaar. In 2014 kreeg hij al de eer om het anthem van dit grootse festival te verzorgen (‘Survival of the Fittest’). Een paar dagen na de line-up release plaatste Q-dance een persbericht met wat meer informatie over de RED, zoals welke artiesten er zoal staan en wat er van elke artiest verwacht kan worden. Hier stond ook wat interessante info over Mr. Dirty Workz bij.

“De RED van Defqon.1 is dé plek voor het complete aanbod binnen de hardere stijlen. Ook Coone is dit jaar weer terug op Defqon.1, waar hij met zijn nieuwe album zijn geluid van 2016 presenteert.”

Dit betekent dat het album wellicht eerder uit zal komen dan gedacht. Eerder kondigde Coone namelijk in een livestream aan dat hij dit jaar opnieuw een album uit zal brengen. Toen was er echter nog niets bekend over een eventuele releasedatum. Nu hij het album zal laten horen op Defqon.1, betekent dat een release niet ver uit de buurt kan zijn.

Daddy Coone

Zijn vele optredens en vierde album aankondiging zijn overigens niet de enige mijlpalen, want Coone is namelijk een paar maanden geleden ook voor het eerst vader geworden! Wij kunnen in ieder geval niet wachten op al deze nieuwe muziek, dus zorg dat je de website in de gaten houdt voor meer info.

coone baby

Reacties

 • johan keepkens 15 januari 2017 - 15:13

  hoi dj coone
  leuk dat je zo ver bent gekomen en ik hoop dat je nog veel dance festivals mag gaan doen.
  oja ik zag een foto met je vriedin en de kleine lief kindje proficiat ermee.

  met vriendelijke en lieve groetjes van johan kneepkens

  Quote

Reageren