Hard News
Door Hard News

Een tijdje geleden onthulde Crypsis op zijn Facebookpagina dat hij ergens dit jaar met een nieuw album zal komen. Na zijn eerdere albums ‘Statement of Intent’ in 2009 en ‘Cryptology’ in 2012 wordt de lat hoog gelegd. Het nieuws komt niet helemaal als een schok, aangezien het de laatste tijd nogal stil was rondom de beste man. Naast een ‘Remix EP’ kwam er weinig eigen materiaal uit, dus het nieuws van een album komt als geroepen.

Het nieuwe Crypsis album zal vanzelfsprekend uitkomen op het label Minus is More, waar Crypsis al sinds het begin bij aangesloten zit. In een recent interview met DJ Mag onthulde de Denekamper dat zijn nieuwe album in september uit zal komen. Dat is niet het enige dat werd onthuld, want Supremacy 2016 is uitgekozen voor de officiële release party!

“Het album komt in september uit en het zal gereleased worden tijdens Supremacy. We hebben hiervoor gekozen, omdat er tijdens dat feest zo’n dikke sfeer is. Art of Dance maakt hier altijd een spektakel van. Als je ziet hoe los het gaat dan is dat voor mij hét evenement om mijn album te releasen.”

supremacy 2016 crypsisAldus Crypsis zelf in een interview met DJ Mag. Tijdens de eerste editie van Supremacy in 2014 werd het album van Minus Militia‘The Legion of Strength’ uitgebracht en een jaar later was het album ‘The Nine Circles’ van Warface aan de beurt. Meer informatie is er helaas nog niet bekend, dus houd ons in de gaten voor meer info.

Bron: DJMag.nl

Reageren