Leonie Schott
Door Leonie Schott

Wat ooit begon met een trilogie van tracks, veranderde in een hele live act. Inmiddels is Ghost Stories een welbekend begrip in de hardstyle. Met deze act, hebben D-Block & S-te-Fan iets unieks en ongebruikelijks binnen de scene gecreëerd. Zojuist heeft de act aangekondigd dat hier een vervolg op zal komen. 

LEES OOK: D-Block & S-te-Fan komen met nieuwe Ghost Stories Trilogy

“If you listen close, you can hear the whispers of the fallen souls…”  Deze vocals speelde D-Block & S-te-Fan af tijdens hun live act première op Reverze eerder dit jaar, net als tijdens hun Mysteryland optreden. Inmiddels lijkt het wachten op ‘Fallen Souls‘ over. Het DJ duo heeft zojuist een video op hun socials geplaatst. in het filmpje is een verlaten huis te zien met de beschrijving: Coming soon… the new Ghost Stories chapter!”

De mysterieuze, maar energieke stijl van de tracks, creëren de atmosfeer van de Ghost Stories act. Ook hun videoclips zijn vrij uniek. De tracks ‘Angels and Demons, Twilight Zone en ‘Ghost Stories’  werden bijvoorbeeld een trilogie vanwege de zelfde hoofdrolspeler in alle drie de video’s.

D-Block & S-te-Fan kregen zoveel positieve reacties op de videoclips, waarmee ze een hele nieuwe belevenis rondom de live act wilden creëren. Het duo ging samenwerken met zangeres Evelyn en zo ontstond de live act Ghost Stories. De première vond plaats tijdens Reverze 2019 en vanaf toen hebben ze de live act op verschillende evenementen gedaan, zoals I AM Hardstyle, WISH Outdoor, Intents Festival en Midnight Mafia in Australië.

De Ghost Stories saga krijgt dus een vervolg. D-Block & S-te-Fan brachten eerder al de tracks ‘Darkest Hour (The Clock)’ (with Sub Zero Project) en ‘Open Your Mind’ uit. Inmiddels is dus ook bekend dat ‘Fallen Souls’ binnenkort uit zal komen. de tracks ‘Sweet Dreams’ en ‘Lake of Fire’ werden eerder al toegevoegd aan Ghost Stories. ‘Sweet Dreams’ werd zelfs gedraaid tijdens de Mysteryland eindshow van dit jaar.

Ghost Stories (D-Block & S-te-Fan) – ‘Fallen Souls’

Er is dus veel om naar uit te kijken gezien D-Block & S-te-Fan en hun Ghost Stories. De exacte releasedatum van ‘Fallen Souls’ is nog niet bekend.

Omslagfoto van Facebook-pagina D-Block & S-te-Fan
Vertaald uit het Engels door Tim Bekkering

Reageren