Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Tomorrowland: het grootste dance festival ter wereld, is de afgelopen jaren de hardere stijlen steeds meer gaan omarmen. De afgelopen twee edities stonden er dan ook voor het eerst artiesten uit onze geliefde hard dance scene op de mainstage van het magische evenement in Boom, en dat zal ook dit jaar weer het geval zijn…

LEES OOK: Da Tweekaz aangekondigd als hardstyle-act op Tomorrowland mainstage

Zojuist heeft de organisatie van Tomorrowland de complete line-up bekendgemaakt voor de aankomende editie. Hierop is te zien dat niemand minder dan de heren van Da Tweekaz, na het succes van vorig jaar opnieuw op de Tomorrowland mainstage zullen staan. Ook vorig jaar stond het Noorse duo dus al op het grootste podium dat we kennen binnen de dance scene.

Naast een set te draaien op de Mainstage, zal Da Tweekaz ook hun TweekaMania concept hosten op de Q-dance stage. Behalve de hosting van Da Tweekaz op deze stage, zullen in weekend 1 ook Noisecontrollers en Ran-D een hosting doen namens Q-dance. In weekend 2 is deze eer aan Pussy lounge, D-Block & S-te-Fan en Sub Zero Project, waardoor hardstyle ook dit jaar dus weer uitstekend is vertegenwoordigd op Tomorrowland. Daarnaast zal Q-dance, ter eren van het 20-jarig bestaan van de organisatie ook een take-over doen op de Tomorrowland mainstage met een 20 Years of Hardstyle show.

Da Tweekaz & Q-dance ’20 Years of Hardstyle’ show op de Tomorrowland mainstage

Tomorrowland vindt dit jaar plaats in de weekenden van 17, 18 & 19 juli en 24, 25 & 26 juli. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto van Instagram-account Da Tweekaz

 

Reageren