Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

The Elite staat op het punt hun eerste album samen uit te brengen: precies 2 jaar nadat Coone, Da Tweekaz & Hard Driver hun gezamenlijke live-act begonnen. Met 11 tracks in totaal, maar er schuilt nog véél meer achter dit concept. We zochten de pijlers van Dirty Workz op om alles te bespreken over dit gloednieuwe album te weten: ‘Legends Of The Elite.’

LEES OOK: “Tijdens Reverze konden alle artiesten eindelijk al hun nieuwe muziek met een waanzinnige show”

Coone, Da Tweekaz en Hard Driver staken niet zo lang geleden de koppen bij elkaar en zo werd The Elite geboren. Al jaren draaien de drie acts mee in de top van de hardstyle scene; en zo bundelden de mannen de krachten voor een gezamenlijke live-act.

De chemie tussen deze DJ’s – die door de jaren heen boezemvrienden zijn geworden – wierp zijn vruchten af. En nu (twee jaar later), hebben zij maanden lang overuren in de studio gedraaid voor hun grootste project tot nu toe: het album dat Legends Of The Elite heet. “Dit is veruit het album waar we het meest trots op zijn”, aldus Marcus van Da Tweekaz over deze CD met 11 tracks.

Check hier het interview met The Elite (Coone, Da Tweekaz & Hard Driver) over Legends Of The Elite

Afgelopen Reverze draaide The Elite het album voor het eerst in een uitverkocht Sportpaleis en er staan nog veel meer optredens (zoals de mainstage van Intents Festival) te wachten. Wil je meer weten over het album Legends Of The Elite? Check het interview hieronder en beluister het album vanaf 25 maart via de kanalen van Dirty Workz.

Omslagfoto via Rossumedia

Reageren