Juno Coolen
Door Juno Coolen

Ook dit jaar heeft de hoofdstad van Overijssel de eer om op Bevrijdingsdag het GROOTSTE DANCE FESTIVAL van Nederland te organiseren. Op vrijdag 5 mei, vieren we met meer dan 30.000 partyfreaks onze vrijheid tijdens Dance4Liberation! Net als afgelopen jaren krijgt het festival twee grote area’s met de beste EDM/House en Hardstyle artiesten. Celebrate your freedom with…DANCE!

House Area:
Headhunterz
Jay Hardway
Thomas Newson
Chocolate Puma
Lucas & Steve
Mightyfools
Kill The Buzz
East & Young
Mike Williams
Randy van Velde
Host: MC Boogshe

Hardstyle Area:
Brennan Heart
Wildstylez
Radical Redemption
Frequencerz
Coone
Digital Punk
Code Black
Audiotricz
JNXD
EMJAY
Host: MC Villain

Ticketinformatie
Alle beschikbare Early Bird tickets voor Dance4Liberation 2017 waren dit jaar in record-tempo verkocht! Heb jij nog geen tickets weten te bemachtigen? Geen paniek! Vanaf nu heb je de mogelijkheid om een Discount Tickets te kopen. Discount Tickets kosten slechts €10,- (ex. fee) en zijn ook in een beperkte oplage verkrijgbaar. Wanneer de Discount Tickets zijn uitverkocht gaat de Regular Ticketverkoop ( €15,- ex. fee) van start. Wacht dus niet langer en scoor die Discount Tickets vandaag nog op www.dance4liberation.nl of bij een van de 450 Primera winkels in NL.

Let op! Dance4Liberation was in 2016 stijf uitverkocht, we willen je dan ook écht aanraden om je tickets z.s.m. te kopen om eventuele teleurstelling te voorkomen. Dance4Liberation is toegankelijk voor alle leeftijden. Vergeet niet je legitimatie mee te nemen, dit is verplicht en hier kan bij de entree bij twijfel om gevraagd worden.

Dance4Liberation
Vrijdag 5 mei 2017 / 12:00 – 00:00
De Grote Voort, Zwolle
2 area’s met House & Hardstyle
Toegankelijk voor alle leeftijden
www.dance4liberation.nl

unnamed

Reageren