Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Over minder dan twee weken is het tijd om naar Breda International Airport te reizen voor Daylight Festival. Geheel toepasselijk is het thema van het evenement Flight of Madness. De organisatie maakte de line-up al bekend, maar om het publiek warm te maken, is nu ook de trailer online verschenen.

LEES OOK: ‘Dit is de line-up van Daylight 2018’

Dit jaar was er de mogelijkheid om Daylight gratis te betreden, maar dit kon alleen als je afgelopen jaar een ticket gekocht had voor het inmiddels failliete CRAFT Festival. Om de organisator te helpen, besloot Daylight gratis toegang te geven aan de mensen die een ticket gekocht hadden voor dit festival. Helaas is het niet meer mogelijk om je kaarten in te wisselen. Wil je meer informatie hierover, dan kan je deze link bekijken.

Daylight Festival vindt plaats op 7 juli op Breda International Airport. Early Bording passes zijn al uitverkocht, maar de Reguliere Boarding passes zijn nog beschikbaar. Om tickets te kopen en voor meer informatie kan je de officiële website van het evenement bezoeken.

Omslagfoto via Facebook-pagina Daylight Festival

Reageren