Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

In januari kondigde Degos & Re-Done aan dat zij bezig waren met het maken van hun debuut-album. Hoewel de heren al tijden meegaan in de scene, eerst bij Theracords en nu bij Nightbreed, was er nog nooit een bekroning op hun werk gekomen. Na maanden van hard werk, vele filmpjes op social media en het online zetten van de titeltrack van hun album mag het eindelijk gezegd worden: Risk The Dark is af.

LEES OOK:Degos & Re-Done slaan handen ineen met hardcore dj Furyan

Dat een debuutalbum groots moet worden neergezet, hoef je Degos & Re-Done niet te vertellen. Naast soloplaten vullen zij hun album namelijk met maarliefst 9 (!) collabs. Uiteraard zitten hier vele labelgenoten tussen, maar ook opmerkelijkere samenwerkingen zullen op het album verschijnen. Zo zat het trio in de studio met o.a. hardcore artiest Furyan. De achterhoekers hebben op hun social media al verschillende korte previews gegeven van hun nieuwe tracks. Veelal op festivals, wat mooi de reactie van het losgaande publiek laat zien.

Degos & Re-Done zetten laatste puntjes op de i

In een album gaat gigantisch veel werk zitten, maar gelukkig kunnen de heren de laatste vinkjes gaan zetten. Nu de laatste tracks af zijn, de laatste samenwerkingen zijn afgerond en het exporteren gedaan is, is het wachten op de release van het album. Wanneer dit zal gebeuren, is nog niet bekendgemaakt door de heren, maar zal zonder twijfel binnenkort onthuld worden.

Omslagfoto via Facebook-pagina Degos & Re-Done

Reageren