Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Delete, bekend van zijn rauwe sound en tracks als ‘Ghetto’‘Dismissed’ en ‘Just Do It’, heeft de afgelopen jaren doorgebracht bij het label Theracords. In 2013 verhuisde hij namelijk van Spoontech naar het label van DJ Thera en zorgde daardoor mede voor de enorme groei van het label de afgelopen tijd.

Zijn succes heeft zich vertaald in vele optredens, zo stond hij afgelopen jaar op events als Supremacy, Q-BASE, Decibel outdoor, Defqon.1 en Intents Festival. Dit succes heeft anderen ook niet ongeroerd gelaten, want er werd gesproken over een mogelijke label-switch van de Australische artiest. Gisteren riep hij zijn fans op op hem in de gaten te houden, want vandaag zou hij met een grootse aankondiging komen. Die aankondiging kwam zojuist en dit ging inderdaad over een muzikale verhuizing.

“Earth-shattering kicks, industrial vibrations and an unrivalled vision that endlessly transports listeners into a state of awe are just a few things that comprise boundary-breaking producer Delete.

Distinguished as one of Australia’s most prized exports, we welcome Ryan Biggs to End of Line Recordings!”

delete end of lineEnd of Line, het label van Warface waar recentelijk ook D-Sturb heeft getekend, heeft er door zijn tekenen een waardig familielid bij. Volgens hemzelf komt er spoedig nieuwe muziek, dus laten we hopen dat dit niet te lang op zich laat wachten.

Foto: Intents Festival

Reageren