Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dat beide heren graag experimenteren was al duidelijk, maar nu lijkt het er sterk op dat er een collab tussen de twee aan komt. Hardstyle artiest Devin Wild en raw hardstyle dj D-Sturb hebben elkaar gevonden en postten gisteravond een foto van hunzelf waaruit blijkt dat ze samen muziek aan het maken zijn. Zou er dan binnenkort een collab aankomen..?

Devin Wild is sowieso al aardig op de samenwerkingen-tour de laatste tijd. Na meerdere collabs met Sub Zero Project – waaronder het anthem voor Emporium – ging de Scantraxx-dj ook al aan de slag met RVAGE en JNXD. De dj uit Arnhem heeft zich in enkele jaren al kunnen bewijzen en levert de ene na de andere productie af.

D-Sturb is misschien wel het meest aanstormende talent in de raw hardstyle en is dit misschien zelfs al ontgroeid. Berucht om zijn kickrolls en diversiteit, staat Jorrit (a.k.a. D-Sturb) zo’n beetje op alle grote feesten tegenwoordig  en dus reist hij stad en land af om zijn muziek door de speakers te knallen. Zo ook op Supremacy, waarvan by the way gisteren de liveset is geüpload.

Devin Wild en D-Sturb duiken samen de studio in

Uit eerdere producties van de twee dj’s, die gisteren de foto van hun gezamenlijke studiotijd op social media zetten, blijkt dat ze allebei graag de randjes van hun genres opzoeken. Een samenwerking tussen D-Sturb en Devin Wild zou dus helemaal niet zo gek zijn. “Kick rolls incoming!”

Reageren