Hard News
Door Hard News

Het is geen geheim dat de hardstyle scene vele grote talenten kent, die ieder graag hun eigen sound aan de wereld willen laten horen. Echter is het tegenwoordig moeilijk om op te vallen en daarom hebben XXlerator, Hard News en Villain de handen ineengeslagen en komen met een vernieuwde gezamenlijke podcast: The Future of Hardstyle.

De podcast is gewijd aan de rijzende sterren binnen de hardstyle scene. Het zal het hele spectrum van hardstyle bestrijken: van Raw tot Euforisch, Classic en alle andere stijlen die binnen het genre te vinden zijn. Het concept van The Future of Hardstyle podcast zal dus blijven zoals je gewend bent.

Er worden elke maand twee talenten gekozen waarvan wij denken dat ze een groter podium verdienen. Ze zullen beide een knallende mix maken waarin ze hun eigen sound vertegenwoordigen en laten zien wat hun visie op hardstyle is. Samen met XXlerator, Hard News en Villain zal de podcast beter dan ooit worden en zijn we klaar om je de sound van de toekomst te laten horen!

Reageren