Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Op zaterdag 7 oktober organiseert B2S samen met oprichter Paul Elstak het 30-jarige bestaan van A Nightmare in Rotterdam. Dit gebeurt op een grootse locatie: de Ahoy Arena en RTM-stage worden voor één nacht omgedoopt tot de Nightmare Arena en de Hall of Legends. “We will honor the past and future of Hardcore!”

Precies 30 jaar na de eerste editie in de legendarische Energiehal in Rotterdam, slaan oprichter Paul Elstak en B2S de handen ineen om A Nightmare in Rotterdam nieuw leven in te blazen voor een jubileumeditie. Dat wordt gedaan door de muziek van de afgelopen jaren te eren, en vooruit te kijken naar wat hardcore ons in de toekomst te bieden heeft. Paul Elstak laat weten: “Nightmare is voor mij hardcore in de breedste zin van het woord.”

A Nightmare in Rotterdam

Tijdens deze feestelijke jubileumeditie van A Nightmare in Rotterdam krijgen drie hardcore grootheden, Paul Elstak, Partyraiser en Neophyte, een speciale eigen Nightmare. Dit is een exclusieve set waarin de reis van hun Nightmare wordt uitgelicht, en waar hun visie op het verleden en heden van hardcore centraal staat. Hoe laat deze Nightmare sets zijn, check je in de timetable hieronder:

timetable nightmare in rotterdam 2023

timetable nightmare in rotterdam 2023

“You’ve got their power, I’ve got their souls”

Naast dat Paul Elstak en Partyraiser op het podium staan voor hun nu al legendarische Nightmare livesets, presenteren ze ook samen het anthem genaamd ‘Welcome To My Nightmare’. De twee DJ’s zijn voor deze plaat samen de studio ingedoken, en hebben hun inspiratie gehaald uit de afgelopen 30 jaar hardcore. Deze inspiratie is vervolgens gebruikt om een track te maken die perfect in de huidige stijl past.

A Nightmare In Rotterdam wordt gehouden op zaterdag 7 oktober 2023 in Rotterdam. Er zijn nog kaarten beschikbaar via de officiële B2S shop. Voor meer informatie check je de website, Instagram of Facebook.

Reageren