Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

In de aanloop naar zijn gloednieuwe album Medication Time brengt Dr. Peacock deze afgelopen maanden verschillende ‘doses’ uit die dienen als muzikaal medicijn, en zojuist is er weer een unieke videoclip aan deze indrukwekkende rij toegevoegd. ‘Drink’ is een samenwerking met D-Frek en compleet in Peaky Blinders stijl opgenomen, waarin de heren je meenemen in hun liefde voor de jaren ‘20 en… bier! 

LEES OOK: Dr. Peacock kondigt groots & gloednieuw album aan: ‘Medication Time’

22 tracks in juni 2022: dat is wat Dr. Peacock bekendmaakte begin dit jaar. Hoewel de dokter nog geheimzinnig is over de exacte release datum, mogen fans dus ongetwijfeld binnenkort hun hart ophalen voor een gloednieuwe muzikale collectie. Met eerder uitgebrachte tracks ‘Influenceur’, ‘Trip to Latvia’, ‘Illusion of Time’ en ‘Peacock in Babylon’ die inmiddels al miljoenen streams hebben verzameld, is de toon van het album gezet en belooft het veel goeds voor menig frenchcore fanaat.

Zojuist is dan ook de nieuwste muzikale dosis van het album gepresenteerd: een unieke videoclip waarin Dr. Peacock & D-Frek werkelijk alles uit de (jaren ‘20) kast hebben getrokken! Sigaren, bier, rum en vechtpartijen vliegen je om de oren in deze release en als Peaky Blinders of Alestorm liefhebber wil je deze zéker gezien hebben. De dokter presenteerde de track gister al tijdens een speciale Medication Time Set op SLAM!, waar ook de chat opblies na een exclusieve sneak preview van het aanstaande album.

“We can’t wait for you to see a very special videoclip with D-Frek where we take you along in our love for the 20’s and… BEER!”

De videoclip is zojuist in première gegaan op het YouTube kanaal van Dr. Peacock en kan je hier bekijken. De track volgt op Spotify en andere streamingplatformen deze zondag om 00:00 CET en kan je hier pre-saven. Hou voor meer informatie over het aankomende Medication Time album zijn socials in de gaten!

Omslagfoto via Facebook-pagina Dr. Peacock

Reageren